با قاشق و چنگال سنگین غذایتان خوشمزه‌تر می‌شود

زماني که شما براي صرف غذا به رستوراني مجلل مي‌رويد هيچ وقت وسايل پذيرايي از جنس پلاستيک نخواهيد يافت و در عوض ميز شما با قاشق، چنگال و کارد سنگين تزئين شده است. بر اساس تحقيقات جديد علت استفاده از اين وسايل پذيرايي کاملا علمي است. محققان دانشگاه آکسفورد دريافتند کارد و چنگال سنگين‌تر موجب افزايش لذت بيشتر از غذا خواهد شد.

چارلز ميشل، محقق اين تحقيق اظهار کرد: اين مورد به انتقال احساس معروف است و موجب تمرکز بيشتر مشتري به غذا خواهد شد.
وي در ادامه افزود: وزن بيشتر قاشق و چنگال موجب توجه به غذا و صرف بيشتر غذا خواهد شد که نتيجه آن لذت بردن بيشتر از غذاهاست. از ديگر يافته‌هاي جالب اين تحقيق، ارتباط رنگ و شکل ظاهري بشقاب غذاخوري و همچنين دسر در افزايش يا کاهش اشتهاي فرد است. براي مثال، کيک شکلاتي درون بشقاب سفيد و يا دسر صورتي رنگ در بشقابي هشت ضلعي موجب رضايت بيشتر مشتري خواهد شد. 

سرويس قاشق و چنگال