لوازم آرایشی عامل تشدید جوش های صورت
آیا می دانستید استفاده از لوازم آرایشی جوش های صورت را بیشتر و حادتر می کند؟ در این بخش که با عنوان لوازم آرایشی عامل تشدید جوش های صورت در مجله پزشکی دکتر سلام منتشر شده است شما را با مشکلاتی که لوازم آرایش برای صورت و جوش های صورت شما بوجود می آورد آشنا می کنیم. در بسیاری از موارد، نوجوانان به جای درمان طبی این جوش ها، اقدام به پوشاندن آنها به وسیله مواد آرایشی از جمله پودرها و کِرِم پودرها می کنند که متاسفانه با توجه به میزان چربی بالای موجود در این مواد، خود این مواد آرایشی می توانند باعث تشدید یا ایجاد آکنه های جدیدی در بیمار شوند. استند لوازم آرایش
,جوش صورت,لوازم آرایش و جوش صورت,ضررهای لوازم آرایش,آرایش، آموزش آرایش،مدل آرایش صورت، آرایش چشم،مدل ابرو، مدل ناخن
جوش صورت,لوازم آرایش و جوش صورت,ضررهای لوازم آرایش,جوشهای صورت,استفاده از لوازم آرایش,ضرر لوازم آرایش برای جوش ها,آکنه,لوازم آرایشی و آکنه
توجه داشته باشید که بسته شدن منافذ پوست و مجاری غدد چربی از یک طرف و تغییر در ترکیب طبیعی چربی های پوست از طرف دیگر باعث ایجاد محیط مساعدی جهت رشد میکروب های بی هوازی ایجادکننده آکنه می شود.
متاسفانه برخی از نوجوانان ایرانی به طور افراطی به وضعیت ظاهری خود حساس هستند و گاهی هزینه های گزافی را صرف بهتر شدن آن می کنند. بنابراین مصرف زیاد لوازم آرایشی و صرف ساعات طولانی برای آرایش، یکی از امور روزمره آنهاست. بعضی از نوجوانان در این زمینه دچار افکار وسواسی هم هستند و به رغم صرف زمان و هزینه های گزاف، همواره در حالت یأس و نگرانی یا حتی گوشه گیری و انزوا هستند و درمان این افراد یکی از مشکلات دایمی پزشکان متخصص پوست است.
طبق بررسی های متعدد ثابت شده که مصرف مداوم مواد آرایشی می تواند باعث ایجاد یا تشدید آکنه های صورت و بدن، رویش قارچ های سطحی روی پوست صورت، گردن و بدن، حساسیت پوستی و تعریق زیاد شود.
هر یک از این مواد آرایشی با توجه به فرمول تشکیل دهنده خود، از ده ها ماده شیمیایی مختلف ساخته شده و این مواد شیمیایی به تنهایی یا در ترکیب با یکدیگر ممکن است عامل ایجادحساسیت های پوستی خفیف تا شدید در نواحی مختلف پوست شوند. نواحی اطراف چشم شامل پلک فوقانی و تحتانی و لبه پلک ها از نواحی شایعی هستند که به سرعت به این مواد واکنش نشان می دهند و علاوه بر قرمزی، تورم و خارش، باعث خشکی و پوسته ریزی و در نهایت چین و چروک های ظریفی در این قسمت ها ایجادمی شود. در صورت تکرار این واکنش، چروک دایمی و زودرس و تغییر رنگ هم به وجود می آید که نمای زننده ای را با توجه به سن بیمار ایجاد خواهد کرد. متاسفانه درمان کامل این حالت نیز مشکل و از بین بردن قطعی آن تقریبا غیر ممکن است؛ زیرا با مصرف دوباره مواد آرایشی ممکن است این واکنش تکرار شود. خط چشم، ریمل و لاک ناخن از موادی هستند که به طور شایع چنین واکنش هایی را ایجاد می کنند.
منبع: اکاایران